Yta som inte är ytlig

Veckans tips är yta som inte är ytlig. Veckans tips är det instagramkonto, den den webbshop och den blogg som Nina Tegenfeldt står bakom. Ninas kanaler lyckas kombinera nåt så svårt som yta och själ. Hon visar upp vackra ting men bjuder också på tankar och djup.

Nina skriver själv på sin webbplats: Min innerliga önskan är att vi alla ska få ha ett hem där vi kan må bra, slappna av, och verkligen känna oss just hemma. När vi inte trivs där vi bor så blir hemmet inte den där sköna famnen dit vi kan dra oss undan från omvärldens höga tempo och krav, för att vila och samla ny energi.

Det här är något vi tänker mycket på själva. Det är viktigt att hemmet är en plats där vi verkligen på riktigt känner oss hemma. Och hemmet kan vara vilsamt och vackert utan att det måste bli en massa prestation och ytlig yta över det hela. Det behöver inte handla om det mest kliniskt städade och superstajlade hemmet. Vi kan uppleva att många människor har ett flashigt hem, men ändå inte trivs där och de spenderar väldigt lite tid där mellan alla måsten och aktiviteter.

Instagramkontot (@nina.elisabet) är ett inredningskonto med hjärta och själ. Och med magiskt vackra bilder. Som får oss att känna lugn och harmoni kring ett hem utan att känna pressen och utan att vi jämför oss som man ju lätt gör med instagrams alla inredningskonton.

Webbshopen består av prylar som är noga utvalda av Nina med omtanke om oss själva, varandra och vår planet. Om du nu ska konsumera så är det här du ska göra det.

Från bloggen vill vi särskilt rekommendera inlägget “Be universum om hjälp“. Det här inlägget ger oss själva en pepp på vägen att vi nog ska våga lyssna på universum så kommer saker att ordna sig. Det gäller bara att ta sig tid och att våga lyssna.

/Malin och Jenny

2 reaktioner på “Yta som inte är ytlig

  1. Alltså åh! Så fint ni skriver om mig och mina kanaler, jag blir både rörd och pirrglad på samma gång. Tack! ❤

    1. Kul att du blir rörd och pirrglad! Vi är så glada att vi hittat på dig och varann och dina fina kanaler som vi får så mycket av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *