Trettiosju grader gillar

Efter ett sommaruppehåll kör vi nu igång med ett tips i veckan (ungefär) som vi märker med taggen Trettiosju grader gillar. Här lyfter vi upp något vi inspireras av, något som går i linje med vad Trettiosju grader vill stå för och kommunicera.

Den här veckans tips får bli tre av våra favoritkonton på instagram:

Plånbokssmart (@planbokssmart) – En småbarnsmamma som strävar utanför ekorrhjulet. Otroligt mycket bra tips på hur livet kan levas enkelt men ändå kännas lyxigt och härligt, men också en ärlighet med trötthet, kriser och vanligt liv.

Portionerundertian (@portionerundertian) – Som namnet visar, mat för under tio kronor per portion. Veggo. Billigt. Superfina bilder. Superinspirerande recept som man blir så sugen på att laga.

Lagningsaktivisterna (@lagningsaktivisterna) – Massa tips för att laga kläder och vårda textilier. Vi lagar sällan (aldrig) kläder. Ändå är detta ett favoritkonto. Varför? Jo, för att det alltid får oss att tänka till på slitochslängmentaliteten. Och för att det känns så action, så handlingskraftigt. Som namnet säger, detta är aktivism. Vi gillar’t!

In och följ!

/Malin och Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *