Tre plus tre

Idag känner jag mig sugen på att göra ett bjussigt inlägg igen. Så. Här kommer tre saker som jag gör bra just nu och tre som jag gör mindre bra. Fyll gärna på mer dina tre plus tre i kommentarsfältet.

Tre saker jag gör bra just nu:
– Jag promenerar med hunden mycket och njuter av det.
– Jag är oftast en sån mamma jag vill vara och älskar att hänga med mina tjejer.
– Jag njuter av beslutet att ta mig mot ett trettiosjugradigare liv.

Tre saker jag gör mindre bra:
– Jag hanterar mörkret riktigt dåligt. Krisar. Googlar resor. Vill köpa lägenhet vid Medelhavet NU. Tacksamhetsjunkien i mig går och gömmer sig.
– Jag äter sjukt mycket onyttiga saker. Har nog att göra med punkten ovan. Nåt kul måste man ju ha.
– Jag är alldeles för skärmberoende. Och blir knäpp i huvet av det hela. Blir avbruten i tankar. I samma stund som jag klickat på den smarta telefonen glömmer jag ofta vad jag skulle göra. Blir sugen på att klicka nånstans där en röd siffra lyser. Blä och gah. Dom två ovanstående får va som dom är. Jag får googla och krisa och äta skorpor och dricka varm choklad kvällarna och dagarna igenom. Men den här måste jag banne mig agera på. Telefonskärpning genast.

Så shoot, vilka är dina tre plus tre just nu?

/Jenny

2 reaktioner på “Tre plus tre

  1. […] av det här inlägget hos trettiosjugrader kommer här ett inlägg om tre saker jag gör bra och tre saker jag gör mindre bra just […]

    1. Vad kul att du nappade på idén!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *