När instagram är som bäst

När instagram är som bäst så korsas vägar som gör att en får träffa en person på riktigt. Idag fick jag träffa Malin som jag mött på instagram (@leva_livet_enkelt). Hon hade ett tågstopp i Gävle och vi passade på att ta en promenad och en lunch ihop. Tre timmars oavbrutet prat senare tänker jag att vi verkar ha minst en miljon beröringspunkter. Så häftigt!

Malin driver tillsammans med Anna Ikigaiyoga – och ta mig tusan om inte Ikigai ligger väldigt nära vad vi menar med det trettiosjugradiga. Malin har precis som jag förlorat sin mamma i cancer, sagt upp sig från stora företaget, gillar det enkla livet, funderar mycket över det här med privatekonomin och har startat verksamhet med en vän. Många likheter i våra livsresor som sagt. Att få prata om allt det här, bolla idéer och drömmar och lyssna på varandras historier – så otroligt värdefullt.

Tack snälla Malin för ett fint möte. Jag tror och hoppas att vi kommer att göra saker ihop på ett eller annat sätt framöver – trettiosjuorna och ikigai:arna!

Och ett tips: ta instagramvänskaperna ett steg längre om du har möjlighet. Att få ses på riktigt är bara bäst.

/Jenny

2 reaktioner på “När instagram är som bäst

  1. Så glad att våra vägar korsats.? Tack för idag, ser så mycket fram emot att ses igen & få inspireras & inspirera varandra att leva det trettiosjugradiga & ikigailivet. Kram Malin❤

    1. Ja, jag ser också så mycket fram emot att ses igen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *