Jobba, sova, dö

Idag vill jag tipsa om podden Jobba, sova, dö på UR Play. Ladda ner UR Play-appen och lyssna! Serien består av åtta avsnitt som är tjugoåtta minuter vardera. Varje avsnitt rör någon aspekt av människans relation till arbete.

Mycket av det som avhandlas är redan bekanta tankar för mig. En del är nytt och en del bekräftar, stärker eller utvecklar mina egna tankar. Det jag älskar med den här serien är att den belyser från olika håll, har med experter och konkreta exempel ur människors liv. För mig personligen blir varje avsnitt tjugoåtta minuters ägnande åt dessa frågor. Jag älskar känslan av att ta sig den tiden.

Så jag vill verkligen rekommendera dig att göra det också, om du inte redan lyssnat. Dessutom tror jag inte att serien finns tillgänglig så länge till. Så passa på att lyssna snart! För mig känns också hela UR Play som en ny plats att hämta information och inspiration på. Jag känner mig väldigt tacksam över de Public Service-kanaler vi har tillgång till i det här landet.

/Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *