Israa från Stand With Syria skriver till oss!

När Israa Abdali från Stand With Syria skickar de här raderna till oss förstår vi precis varför vi har en webbutik som gör gott och varför vi valt just den här organisationen att samarbeta med.

Vi får höra direkt av Israa att flickan på bilden spontant gjorde tummen upp när hon och hennes familj fick ett av de första matpaketen som delades ut. Just detta paket var köpt för pengar från vår webbutik. Familjen bor i en övergiven butik på ca 10-20 kvm som är gjord av sten så det är iskallt.

Hallå alla kunder och följare av TRETTIOSJU GRADER!
Jag vill mitt i veckostressen och snökaoset bara meddela att era köp från butiken omvandlats till någonting riktigt bra. 20% av vinsten som skickas till Stand With Syria i form av bidrag når behövande direkt. Att handla det som önskas och samtidigt bidra till välgörenhet är en fantastisk möjlighet som existerar på riktigt.

Under julen hade vi på Stand With Syria en kampanj för matpaket till behövande familjer inne i Syrien och runt det turkiska gränsområdet. Matpaketen innehöll basvaror som ska räcka i ca 1 månad för 1 familj. De första matpaketen som beställdes var från just bidragen som vi fått av Trettiosju grader. Paketen delades ut till behövande som flytt, inte enbart sina hem efter attentat, utan även flytt sina tält efter översvämningarna som skedde för några veckor sedan.

Jag åkte ner och valde produkterna, dealade en hel del, träffade familjerna som är i behov och levererade med hjälp av vänner. Det är alltid så himla fint att se hur projekten avslutas och resulteras i någonting värdefullt.

Detta kanske inte räddar liv, men det tystar några hungriga magar i alla fall.

Jag vill påminna er om att det ibland är svårt att göra allting själv men tillsammans når vi långt. En startar ett företag för välgörenhetsändamål, en annan handlar från företaget och en tredje sätter upp ett projekt för människor i behov… och vips så har vi underlättat lidandet hos några i alla fall.

Tack för att ni varit med i detta projekt.
❤️
// Israa

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *