Hur kan man uppleva trettiosju grader?

Man kan uppleva trettiosju grader på en massa olika sätt i vardagen, ett par av våra exempel är:

 • Idag träffade jag en ny person på jobbet och det kändes direkt trettiosju grader. Jag kunde vara mig själv fullt ut och säga precis vad jag tyckte och tänkte utan att behöva känna att jag måste säga “rätt” saker. Det kändes bra i magen hela dagen efter mötet.
 • När jag fick oannonserat besök idag av X. Huset såg ut, ja som vanligt, och det kändes verkligen INTE trettiosju grader. Jag kände mig obekväm, skämdes för hur det såg ut och undrade vad hen gick runt och tänkte.
 • Igår hade jag en sån jäkla bra dag, jag kände att jag hade “tid att vara i dagen” och att jag faktiskt äger mitt liv och min dag. Jag stressade inte, men hann ändå med att göra saker jag hade tänkt mig.

Visst kan du lätt tänka dig in i dessa situationer? Prova att förklara begreppet trettiosju grader för människor i din närhet och börja använd dig av det. Du kommer gilla det!

/Malin och Jenny

4 reaktioner på “Hur kan man uppleva trettiosju grader?

 1. Vilket härligt uttryck! Som första gången jag träffade dig Malin (och varje gång sen dess).
  Ser fram mot er blogg och podd.
  Lycka till!
  <3

 2. Härligt att du gillar det! Samma känsla som jag har med dig också <3

 3. Ni är ju mina trettiosju grader. Jag träffade er en gång för längesen när vi pluggade. Lärde känna er. Sen försvann vi på olika håll. Men de gånger jag träffat er har jag alltid känt mig “hemma” med er. Önskar er all lycka till! <3

  1. Åh tusen tack för dina fina ord. Och hoppas du vill följa med på vår resa och vara med i diskussionerna. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *