Heja oss!

När vi ses idag på vad som visar sig vara världens mysigaste fik, så ägnar vi en del av tiden åt att summera vårt 2019 och blicka framåt mot 2020. Vi konstaterar att vi har gjort så mycket bra och fina saker under året. Att vi börjar landa in i vår identitet som egenföretagare. En slutsats blir också att vi faktiskt åstadkommer i princip allt som vi har planerat för, men att det rätt ofta tar lite längre tid än vi från början trott att få pusselbitar att falla på plats. Fint så.

Något av det vi gjort under 2019 är att:
– ta fram ett koncept för föreläsning/workshop och kommit igång så smått med det. Att vi sedan fick hur fina recensioner som helst för det känns så bra.
– träffa våra fina leverantörer till webbutiken och medverkat på Återbruksfesten.
– skicka pengar till Stand with Syria för en stor del av våra intäkter från butiken.
– ta fram jättefina trycksaker och en powerpointmall.
– hitta en tydlighet kring våra konsulttjänster och formulera detta.
– skaffa fantastisk hjälp med vår ekonomi.

Och sist men inte minst, 1 januari 2019 sa Malin upp sig från sin fasta anställning och klev på 37antåget ännu mer.

Så fantastiskt det är att få jobba med sin bästa vän och åstadkomma allt det här. Inför 2020 så känner vi lugn och glädje (okej, Jenny har som vanligt dödentankarna nära, men om vi bara får leva och va friska så känner vi lugn och glädje). Vi vill fortsätta på alla de spår vi är inne på. Tuffa på i vissa, hitta nya spår för annat. Utveckla saker. Landa in, fortsätta etablera. Vi vill fortsätta skapa våra egna trettiosjugradiga liv och vi känner att vi har möjligheten att göra det. Hur fint!?

Tack till alla er som hänger med oss i våra kanaler, som köper i vår lilla butik, som skapar produkter till oss. Tack bästa bästa Israa, vår hjälte, som omsätter våra pengar i verklig hjälp till människor i nöd.

Och ha en fin jul! Inte på nåt sätt perfekt. Men fin.

/Malin och Jenny

1 reaktion på “Heja oss!

  1. Heja er! ? Och precis, julen blir sällan perfekt, men den blir oftast fin. ? Ser fram emot ett härligt 2020!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *