Köpvillkor

Priser
Alla produkter anges med pris i SEK inklusive moms och i varukorgen ser du det totala priset inklusive både moms och frakt.

Betalning
Betalning sker med kontokort via PayPal eller via faktura (fakturaavgift xkr).

Fraktkostnad
Frakten kostar 49 kr.

Leveranstid
Leveranstiden är 2-5 arbetsdagar och alla ordrar skickas med Postnord. När din order har packats och skickats får du ett mail om att din leverans är på väg. Vissa försändelser från Trettiosju grader är skrymmande och går inte ner i en vanlig brevlåda. Om så är fallet får du vid en avi antingen hemskickad eller via SMS/mail med information om uthämtning på ditt närmsta postombud.

Reklamation
Är du inte nöjd eller har fått fel vara? Kontakta oss så fort som möjligt på info@trettiosjugrader.se.

Retur
Vill du returnera en vara? Kontakta oss på info@trettiosjugrader.se så snabbt som möjligt så löser vi det praktiska. Trettiosju grader står för de portokostnader som uppstår då du vill göra en retur och du får en retursedel via mail att fästa på ditt paket. Din ångerrätt gäller i 14 dagar från den dag du mottagit leveransen och gäller för varor och produkter i oförändrat skick.

Återbetalning vid ångrat köp
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan senast 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur.